Hitta en bra eventbyrå i Stockholm

Jag letar efter en eventbyrå i Stockholm som kan hjälpa mig, tips någon?

Tjejerna blir en del av ett större sammanhang i och med eventen. De får ett stärkt självförtroende och en förebild och ett stöd i sin tränare”, säger Cecilia på sitt seminarium under evenbyråns konferens Forum för möte.

De unga kvinnor som rekryteras till tränarrollen går alltid en ledarskapsutbildning i tre steg efter metoden ”event, kunskap och mötesplanering” som projektedarna har utarbetat tillsammans med One Relation. Dessa tre steg är obligatoriska för att projektledaren ska få vara en del av One Relation och innehåller stegen ” Att leda utifrån relation, inte position”, evenbyråns grunder och projektledaren som förebild och Bestäm över din kropp, bestäm över din framtid. Tränarna arbetar sedan med att stärka personalen genom ett holistiskt förhållningssätt för att även påverka personalens chefer, kollegor, skolor och samhället i stort. Ledarna blir förebilder inte bara för sina team utan för hela området.

En solig dag hände det – Evenbyrån i Stockholm funnen  

Eventbyrån One Relation startade 2012 i Stockholm och kommer under oktober-november 2017 att lanseras i Gotland och Södertälje. Målgruppen är dels unga kvinnliga personal mellan 20-60 år och kollegor som vill ha hjälp med att arrangera ett event i de områden där projekledarna kommer ifrån, främst it-sektorns fina områden.

Eventbyrån i Stockholm ordnade allt

Totalt kommer 25 unga kvinnliga ledare utbildas, som i sin tur kommer aktivera ca 500 personer i ett event och social aktivitet. Detta innebär också 25 områden och konferenser som medverkar i projektet, främst i Stockholm och andra områden, där då tjejer som annars inte skulle sökt sig till föreningslivet genom projektet får en naturlig koppling till en förening och det sociala sammanhang som det innebär. Genom att ledarna kommer från helt olika områden i Stockholm, kommer projektet även bygga broar över de hinder som segregation ofta sätter upp och som leder till teambuilding och ett positivt klimat i samhället. Hoppet är att projektledarna sinsemellan kan bli en stark grupp och ett gott föredöme för hela branchen, där tjejer ser att vi tillsammans är starkare än när vi är uppdelade pga fördomar, teambuliding eller normer. Verksamhetens huvudsakliga mål är att alla tjejer som är aktiva inom konferenshantering även aktivt står upp för sig själva och tar steget till att förverkliga sina framtidsdrömmar.

Nu är de här – pionerna. På gator och torg fyller de blomsterstånden och i sociala medier fyller de ut skärmarna.

Har några små förskrämda knoppar här hemma. De verkar inte alls vilja slå ut. Men, om man nu lyckas få dem att slå ut så kan man faktiskt få dem att stanna så. Här är bilder från arkivet men är ändå aktuella.

Eventbyrån fixade dekor och blommor

Gör så här: Koka upp vatten och låt svalna ordentligt. Kokat vatten/destillerat vatten minimerar risken för bubblor i isen – renare isskulptur.
Knipsa av blomman och lägg i en bunke som går att försluta och ställa i frysen. Lägg i blomman med undersidan upp mot bunkens öppning. Fyll på med det kalla kokta vattnet. fyll hela bunken.
Sätt på locket och ställ stadigt och rakt i frysen. Var blomman hamnar i isskulpturen är beroende på vilken storlek på bunken. Locket är för att det ska bli en plan botten, att blomman inte sticker ut. Innan användning tas isklumpen fram i god tid så den får tina lite så den släpper från bunken. Ställ isblocket på ett fat, gärna med kanter då den smälter.

www.onerelation.se