Köpa arbetskläder på nätet?

Var köper man billiga arbetskläder på nätet, som privatperson? Har kollat lite, men inte hittat nåt bra ställe, nån som har nåt tips.

Jag ska beställa nya arbetskläder till våra hantverkare och skulle vilja veta vilka som folk tycker är bäst!

Denna gång är det våra snickare och arbetsledare som ska få nya kläder i marinblått resp grått.

Följande hade vi tänkt oss:

Arbetsjacka (nylon eller liknande hållbart material)
Arbetsbyxa (smarta fickor och bra hållbarhet)

Långärmad tröja mod ”polo utan krage”
Kortärmad tröja mod T-shirt.

I slutändan ska alla kläder ha tryck i fyrfärg, men jag är beredd att köpa på ett ställe och trycka på ett annat om det behövs, bara det blir bra kläder som personalen gillar.

Det gör väl inget om barnet får kläder med företagsloggan på – låter som du läser in mer i detta än vad det behöver vara – sen kan ju ni föräldrar, när barnet är större, stödja barnet i att ta egna beslut!

Men om inte den nya generationen (alltså bland annat mitt barn) driver företaget vidare så måste det säljas eller läggas ner och det kommer dom aldrig gå med på. Att anställa utifrån är inget alternativ. Jag är säker på att dom vill att nya (fjärde) generationen tar över och därmed vill påverka i ung ålder. Min sambo får problem om barnet inte vill arbeta i företaget framöver. Vem ska då arbeta där som sagt

Kläderna gör varken till eller från, inte heller vad farfar säger och inte säger.

Så länge ni föräldrar förmedlar att barnet ska välja utifrån sina egna intressen så finns det inte en chans han blint kommer lyssna på sin farfar.

När han blir äldre så är det väl bara att uppmuntra att lära sig om företaget (om han vill det) och välja studier som håller andra dörrar öppna av sånt han är intresserad av.

Kan tillägga att jag funderade ett tag på om det här var rätt forum och jag kom fram till att det förmodligen passade bättre än modeforumet. Om någon moderator tycker annorlunda får ni flytta inlägget.

Vadå för sorts arbetskläder?

Kan ju vara allt från snickarbyxor till hel latexdräkt med lucka där bak!
Ok, bra poäng, jag är snarare ute efter snickarbyxor än latexdräkt.

Mer specifikt en verktygsväst, skyddsskor och någon form av snickarbyxor.
På den här sidan verkar de sälja till både företag och privatpersoner. Längre ner på sidan var det någon som tipsade om att köpa kläder på företag som säljer till industrin. Är det någon som har erfarenhet av det? Är det billigare? Är det kläder som passar till friluftsliv?

oerhört bra kläder, känns dock lite som att man skulle vilja ha något som är BRA men ändå inte så vanligt? Något smäck kommer alltså inte att köpas oavsett vad det blir, det ska hålla, vara snyggt och folk ska trivas i plaggen.

Vad tycker ni om färger på kläder då?
Tidigare var det ju rätt nischat kring vilka färger olika hantverksslag skulle ha, hur upplever ni att det är idag?

T&P Workwear som du tipsade om såg ut att ha rätt stilrena kläder.
Någon som har erfarenhet av denna ”comfortline” och vet om dom håller och annars är bra? Såg reklam för några schssta hantverkar-byxor i kista för ett tag sedan.. Såg ut som typ finbyxor, med vita ränder längs benen, fast med stora fickor. Nån som vet va de heter och om de finns på internet?
Just in time, ligger vid slagsta där köper vi och dom har lite olika märken och dom kan trycka också.
Av dom märkena jag haft så är fristads det bästa alternativet enligt mig. Jag har 48c i min modell i fristads och i andra märken än fristads så finns det antingen dom som har lite för långa ben och lite för bred midja, lr så är dom en aningen för korta och smala i midjan. Tycker även fristads hållt lite bättre än dom jag provet. Kan ju vara tillfälligheten vad man jobbat med då. Sen tycker jag inte ni ska ha nylon, iaf inte byxorna. Inte kul när det blir lite varmt. Som att gå omkring med plastpåsar på benen.

på jobbet kör vi också med fristads.. Riktigt bra byxor, dock lite stela i början men det går fort ur tycker jag. De som jag märkt på dom är att knapparna som man sätter fast knivslidan på (på höger ben) brukar lossna, men dom går att trycka på och klämma fast igen.

Är ju inte hantverkare direkt men däremot nere i skiten en hel. Jag gillar mina Blåkläder-byxor jäkligt mycket och de håller bra också.. Lite slitna längst ner efter knappt två års dagligt användande. Tyvärr har jag inte haft äran att prova Fristads mer än min jacka som jag snodde från förra jobbet. Den är helt sjukt varm, jag fattar inte hur de har lyckats, men det är klart, Sveriges alla raggare kan ju inte ha fel.

Men som många påpekat redan, fråga dina anställda först. Fy fan för att få kläder skickade på sig. Fick en vinterjacka inför denna vintern som inte alls är direkt skön, tack för att det inte varit så svinigt kallt än så länge.

Edit: såg att du fråga om, haft ett par av dom och inte gillat dom. Vi är 6 st snickare på firman och va bara en som gillade dom, det va ena chefen 😛

arbetskladerna.se